آیا می نارسایی کلیه با کراتینین سرم 2،114 شود خوب کنترل شده

سن: 27

وضعیت تاهل: مجرد

کشور: مالزی

بیماری: نارسایی مزمن کلیه (پایان مرحله بیماری کلیوی)، گلومرولونفریت مزمن، کم خونی، فشار خون بالا، هایپراوریسمیک، متابولیک اسیدی شدن

در 20 ژوئیه 2014، او را به بیمارستان ما برای اولین بار آمد. او یک بیمار با تورم در پلک ها تقریبا 17 سال و افزایش کراتینین سرم 4 سال است. پس از تشخیص، کارشناسان ما را به یک برنامه درمانی برای او، به شرح زیر می باشد برخی از جزئیات بیشتر در مورد این برنامه است.

طرح درمان:

داخلی 1. کلیه سطح معمول پرستاری Ⅰ

2. به کم نمک، کم چربی، پروتئین با کیفیت بالا و رژیم غذایی پورین کم

3. نگاهی قرص لوزارتان پتاسیم 500mg در دو بار در روز به کنترل فشار خون

4. نگاهی به همودیالیز (به عنوان بالا به عنوان 2114، ما نیاز به تخلیه سموم و مواد زائد در حال حاضر در این مرحله)

5. او دهان چینی گیاهان دارویی پزشکی، فیزیوتراپی، انما درمان و دارو پا حمام درمانی را به تخلیه مواد سمی، محافظت از عملکرد کلیه باقی مانده و تنظیم گردش خون.

پس از درمان، بیماری او را ثابت می رود و کراتینین سرم بالا پایین می رود. من هرگز فکر نمی کردم بیماری من را می توان به خوبی کنترل شده، او گفت، بسیار هیجان زده. اگر چه ی ارومیه می تواند، اما با درمان مناسب و به موقع نمی توان درمان، می توان آن را برای مدت زمان طولانی تحت کنترل است، بنابراین بیمار می تواند با آن را برای مدت طولانی تری زندگی می کنند.

اگر می خواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد درمان نارسایی کلیه، شما می توانید پیام را ترک و یا به ما ایمیل، ما شما را در اسرع وقت پاسخ دهید. ما ایمیل: کلیه kidney-support@hotmail.com.

:: برچسب‌ها: مطلب را، نارسایی کلیه با کراتینین سرم 2،114، نارسایی کلیه، کراتینین سرم 2114 ,
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 شهريور 1393 | نظرات ()